Home » Bydlení » Dejte koupelně řád správným vybavením

Dejte koupelně řád správným vybavením

Koupelna je při vybavování domácnosti velmi často opomíjena. V této místnosti trávíme poměrně hodně času a máme v ní mnoho hygienický pomůcek, které je zapotřebí prakticky uložit. Pokud budeme mít všechny věci rozmístěny volně po koupelně, bude vždy působit neuklizeným a chaotickým dojmem. Dejte věcem řád a mějte ve své koupelně přehled!

koupelnové skříňky

Vybrat si můžete z několika typů skříněk. Vše záleží pouze na vaší fantazii a představě o finální podobě koupelny. Koupelnové skříňky jsou konstruovány s důrazem na jejich snadnou údržbu a možnost umístění větších i drobnějších předmětů. Jsou opatřeny množstvím přihrádek a šuplíků, kde snadno uschováte fén, ručníky nebo tělovou kosmetiku.

Skříňky na míru vašim potřebám

V nabídce jsou typické skříňky pod umyvadlo, které stojí na nožkách nebo soklíku. Díky hloubce nábytku zde umístíte vše potřebné a vaše koupelna bude stále uklizená. V každé koupelně se vyskytuje horní skříňka, kde jsou povětšinou uloženy kartáčky, pánské holení, voňavky a ostatní hygiena, již denně používáte. Tyto kusy nábytku lze dále doplnit vysokou skříňkou nejčastěji rozvrženou na prostory s různým uspořádáním úložné plochy tak, aby pojala objemnější potřeby a zároveň vlasové doplňky a jim velikostí podobné věci. Některé typy skříněk mají také zabudovaný prádelní koš.

I koupelna může mít styl

Ať už holdujete tradiční bílé barvě, nebo máte rádi veselý moderní design, nepřijdete zkrátka. Je pouze na vás, jaký druh dřeva, povrchové úpravy a odstínu zvolíte. Skříňky jsou navíc vyráběny pod záštitou jednoho výrobce, takže máte garanci, že vždy najdete díly barevně i stylově sladěné. Na podkladě rozměrů koupelny a množství doplňků, které do ní potřebujete vměstnat, si vyberete adekvátní nábytek, díky němuž bude koupelna působit útulně a stane se oblíbeným prostorem ve vašem domě.

Sdílet článek